top of page
Search

En spennende tid- ny medarbeider i studien!


Siden oppstart i mai har vi inkludert personer fra hele landet, og det har vært spennende å møte både studiekoordinatorene og deltagerne på de forskjellige sentrene. Vi har også nådd en ny milepæl i høst da de første deltagerne gjennomførte 3 måneders kontroll. Antallet deltagere vokser raskt, og for å følge opp deltagerne i Oslo har vi fått med en medarbeider med i studien, Trine. Hun er akkurat ferdig med sin doktorgrad, og gleder seg til å møte deltagerne på Ullevål i november.


Deltagerne i studien møte oss på jevnlige kontroller og gjennomfører også trening hjemme. Både treningen og kontrollene kan være slitsomme, men deltagerne har vist en stor entusiasme, og vi er imponert over innsatsen.

Nå ser vi frem til å møte nye deltagere på neste runde med inkludering, og til å gjennomføre de første 6 måneders-kontrollene i desember og januar!

Fremover skal vi forsøke å presentere studiemedarbeiderne på de forskjellige sentrene på denne siden - følg med!


70 views0 comments

Recent Posts

See All

Følg med 10 februar!

I høst fikk Geir og Susanne fra REACT MCI studien mulighet til å møte noen av deltagerne fra Demenskoret på NRK. Det var nyttig og spennende å høre deltagere og pårørendes råd rundt deltagelse i forsk

Comments


bottom of page